Webinarii


Institutul Intercultural Timișoara a organizat pentru profesorii care predau TIC și pentru cei care predau Educație socială la clasa a șaptea un webinar dedicat analizei modului în care cele două discipline pot colabora în contextul actual. Webinarul a avut loc miercuri, 10 februarie 2021.

În tabelul de mai jos sunt disponibile linkuri către prezentare și suportul acesteia în format pdf.

————–
Orele de Educație pentru cetățenie democratică pot fi realizate și online, atunci când elevii și profesorii nu se pot întâlni cu toții la școală.

Metoda „Proiect: Cetățeanul” poate fi adaptată pentru lucrul online al elevilor și profesorilor.

Institutul Intercultural Timișoara sprijină elevii și profesorii să continue să lucreze la proiectele legate de politici publice, printr-o serie de resurse, inclusiv organizarea unor webinarii, în care discutăm despre cum se poate lucra împreună de la distanță la „Proiect: Cetățeanul”. Pe această pagină găsiți informații despre planificarea webinariilor.

Webinariile sunt dedicate exclusiv profesorilor și elevilor de clasa a VII-a care au început deja în clasă lucrul la un proiect de politică publică folosind metoda „Proiect: Cetățeanul”. Pentru a participa, dați click pe link în data și la ora indicată în tabelul de mai jos.

Vă așteptăm cu drag!

DataOraTemaLinkÎnregistrare
Miercuri, 10 februarie 202118:00Colaborare între profesorii de TIC și profesorii de educație socială la clasa a VII-aWebinarul s-a încheiatÎnregistrarea audio este disponibilă aici.

Suportul prezentării este disponibil aici.
Joi, 7 mai 202015:00Pentru profesori. Evaluarea competențelor civice ale elevilor.

Cum adaptăm pașii 7 și 8 ai metodei „Proiect: Cetățeanul”?
Webinarul s-a încheiatÎnregistrarea audio este disponibilă aici

Activitatea prezentată este disponibilă aici
Luni, 30 martie 202014:00Pentru profesori. Schimb de experiență, Adaptarea pașilor 5 și 6, Adaptare generală la munca de acasăWebinarul s-a încheiatPentru transmiterea rezumatului, vă rugăm să ne contactați
Joi, 19 martie 202010:00 a.m.Pentru profesori. Adaptarea Pașilor 3 și 4 pentru lucrul cu elevii de la distanțăWebinarul s-a încheiatPentru transmiterea linkului vă rugăm să ne contactați
Luni, 16 martie 202011:00 a.m.Pentru elevi. Adaptarea Pașilor 3 și 4 - Culegerea de informații despre problema selectată și Elaborarea unei propuneri de politică publicăWebinarul s-a încheiatÎnregistrarea aici
Luni, 10 februarie 202018:00Cum contribuim la dezvoltarea competențelor elevilor?

Cum gestionăm interacțiunea cu instituțiile publice?
Webinarul s-a încheiatPentru transmiterea linkului vă rugăm să ne contactați